Junts, sumant futur

Confiança i proximitat amb un alt nivell de qualitat, excel·lència i rigor tècnic

Som una organització d’assessorament global en els àmbits fiscal, legal, laboral, consultoria, auditoria i M&A. Comptem amb un equip més de 175 professionals especialitzats en diverses àrees d’assessorament i amb més de 30 anys d’experiència.

Entenem l’activitat empresarial des de la transversalitat. El treball conjunt de l’equip de les àrees especialitzades ens permet acompanyar els clients aportant valor afegit, sempre des d’una visió estratègica.

Integritat, energia, entusiasme i treball en equip són els pilars bàsics que ens permeten construir relacions duradores amb els nostres clients.

El lema “Junts, sumant futur” recull la nostra filosofia fonamentada amb l’esperit de sinergia amb el client, de confiança i proximitat. Això ens permet proporcionar sempre un alt nivell de qualitat, excel·lència i rigor tècnic.

Els nostres valors

Els nostres valors estan presents en tot el que fem. Diuen com som avui i com serem en el futur.

Acompanyament i cobertura internacional

Formem part de Geneva Group International (GGI), una aliança global de firmes professionals independents.

Som membres de la xarxa Geneva Group Internacional (GGI) la sisena firma mundial de serveis professionals a empreses. Actualment GGI compta amb més de 800 oficines en 125 països i 28.000 professionals arreu del món. La seva àmplia presencia internacional, permet als nostres clients obrir-se al mercat global amb garanties d’una bona aproximació accedint a una xarxa de contactes d’alt nivell arreu del món.

Formant part de GGI, Vilar Riba us pot oferir una àmplia cobertura internacional als principals centres financers i comercials mundials, així com un acompanyament transversal en el vostre procés d’internacionalització.

Socis

Treballadors
0
Clients
0
Àrees d'activitat
0
Rànquing
0
RÀNQUING A CATALUNYA DE FIRMES MULTIDISCIPLINARS D'ASSESSORAMENT PROFESSIONAL

1. DELOITTE

2. EY

3. PWC

4. KPMG

5. BDO

6. GRANT THORNTON

7. VILAR RIBA / VIR AUDIT

8. MAZARS

Vilar Riba i VIR Audit, 7a millor firma multidisciplinària d'assessorament professional de Catalunya.

Aportem valor afegit a empreses i particulars, sempre des d’una visió estratègica en cadascuna de les nostres àrees especialitzades.

Auditoria

Servei 360º

Corporate Financer

Servei 360º

Consultoria

Servei 360º

Fiscal

Servei 360º

Jurídic

Servei 360º

Laboral

Servei 360º

Outsourcing

Servei 360º

Vols treballar amb nosaltres?