Busquem el teu talent

Forma part d’un equip jove i multidisciplinar amb més de 175 professionals en constant expansió.

L’equip es el nostre principal actiu per això estem compromesos amb la formació contínua i el desenvolupament professional

Empoderem els nostres col·laboradors perquè desenvolupin tot el seu potencial. Dissenyem plans de carreres personalitzats per cada talent. D’aquesta manera pots anar promocionant i adquirint responsabilitats a mesura que vas creixent dins la companyia.

Un dels factors més valorats pels nostres professionals és poder treballar en entorns multidisciplinaris. Això permet als nostres col·laboradors treballar en un projecte, conjuntament amb diferents perfils acadèmics..

Els nostres valors

Els nostres valors estan presents en tot el que fem. Diuen com som avui i com serem en el futur.

Estem en continu creixement, per això el procés de selecció és constant. Busquem professionals amb qui compartir el nostre projecte de futur.

Professionals amb experiència

Et proporcionem treballar en entorns multidisciplinaris adquirint responsabilitats a mesura que vas creixent dins la companyia i convertint-te en la teva millor versió.

Estudiants i recent graduats

Des de les pràctiques i programes específics per a recent graduats, fins al teu primer contracte. T’ajudem a  construir el teu futur professional.

No t’encaixa cap vacant?  Adjunta el teu CV al següent formulari

En cas que actualment no disposem d’un procés de selecció que encaixi amb el teu perfil però ens vols fer arribar la teva candidatura, utilitza el formulari següent o contacta a rrhh@vilarriba.com.

Si vols formar part de l’equip de Vilar Riba segueix-nos al linkedin i així podràs seguir les actualitzacions de les noves vacants.

Segueix-nos:


    Quedo informat que les meves dades personals es tractaran de conformitat amb la política de privacitat i que en qualsevol moment podré accedir, rectificar, limitar, suprimir, oposar-me i sol·licitar la portabilitat de les meves dades.

    Segueix-nos a Linkedin